Ulkohuussista kaikki irti

Huussi, tuo ’Hotelli helpotus’, tuo helpotusta monella tavalla.

Ensinnäkin huussi toimii paikkana, jota voit käyttää luonnonläheisesti asioidessasi tarpeiden tekemiseen.

Sinne on kiva pistäytyä tarpeille, kiireettömästi ja samalla luontoa arvostaen matkoja taittaessa. Huussi sulautuu niin hyvin suomalaiseen maisemaan, se tuo sitä ennen vanhaista tunnelmaa.

Rakennuksen voit sisustaa viihtyisäksi ja myös koristella ulkoseiniä ja -ovea.

Kompostoiva käymälä

Ja itse kompostikäymälä; miten helppoa sitä onkaan käyttää. Kompostikäymälöitä on eri toimittajilla tarjolla, joten kysäise tarjous. Lisäksi lisätään kompostikuiviketta tarpeen mukaan, jolloin kompostoitumis -prosessi pysyy käynnissä.

Kompostikäymälään voit viedä myös talousjätteitä, joten sen lisäksi et tarvitse välttämättä kompostoria, mikäli talousjätteitä tulee vähän.

Hajun poistoon

Aivan upea tuote hajunpoistoon ja jätteen hajottamiseen on ’Jannen Puucee biohajottaja’. Sitä haetaan putiikista aina kun asiakkaan entinen pakkaus on käytetty. Se poistaa hajun todella hyvin, nopeuttaa hajoamista, karkottaa kärpäsiä ja korvaa osin kuiviketta sekä kalkin. Ja riittoisakin se on, tarvitaan lisätä vain reilu teelusikallinen ison tarpeen tekemisen jälkeen. Kannattaa kokeilla.

Ravinteet käyttöön

Käymälän kompostoitunut tuotos on erittäin ravinteikasta multaa käytettäväksi puutarhassa. Myös erilliseen astiaan kertyvä neste on käyttökelpoista lannoitetta koristekasveille laimennettuna.

Kuvittele…

Kuvittele mielessäsi kaunis huussirakennus kompostikäymälöineen, miten ihanaa olisikaan piipahtaa huussissa niin kuin ennen vanhaan on tehty. Huussi ei ole pelkästään kesämökkien juttu, sitä kannattaa harkita myös kotiin.

Ja luonto kiittää!