Anjan blogi

[Haku]

Jouluputiikki

torstai 22.11.2018

Vilkkaat tontut ovat jo nyt hyvissä ajoin liikkeellä tekemässä hankintoja punkinkonttiin.  Anjan Pihaputiikista tonttu löytää asialliset lahjat sekä puutarhaihmiselle että muillekin.  Ja myös kodin ja pihan kaunistusta.

Nyt pimeän aikaan kodin kasvit tarvitsevat lisävaloa ja nimenomaan kasvivaloista, joissa on oikea valon väri kasvien hyödynnettäväksi.  Kasvivalot ovat tarpeen maaliskuulle saakka ja niistä on hyötyä myös taimien kasvatuksessa sisällä, jolloin taimista ei tule hentoja ja pitkiä huituloita.  Siinäpä oiva lahjaidea.  Lisäksi on mahdollista hankkia telineet kasvivaloille, sekä imukupeilla ikkunaan kiinnitettäviä että omilla jaloillaan seisovia telineitä.

Aina tarvitaan oksasakseja ja sahoja puutarhassa, eipä aikaakaan kun alkaa puiden leikkaukset.  Sahoja ja sakseja tonttu osaakin hakea putiikista, jossa niitä on todella runsas ja laadukas valikoima Fiskarsin ja Black & Deckerin tuotteita.  Nyt onkin joulun alla Black & Deckerin sahat ja sakset - 20 % alennuksella.  Myös saksien ja sahojen terotukseen löytyy erilaisia vaihtoehtoja. 

Lahjakortti on myös suosittu lahja, jonka voi hyödyntää esim. pihasuunnitteluun tai neuvontakäyntiin pihassa ensi kesänä, jos muuta hankintaa ei löydy.

Joulukoristeissa on nyt suosittuja metallivärit; hopea, kulta ja kupari.  Lyhtyjä, kartioita, kelloja ja muita koristeita on nyt helposti yhdistettävissä väreissä.

Jouluvaloja on ilo laittaa ulos valaisemaan pimeyttä, kun luntakaan ei vielä ole.  Valoverkkoja, räystäsvaloja ja pitkiä, jopa 48 metrin pituisista yhtenäisistä led-valosarjoista on helppo viritellä valot paikoilleen.

    

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]