Pihan sisustaminen

TULE PUTIIKKIIN SUUNNITTELEMAAN oma oleskelutila, yhdistellään yhdessä kalusteita, ruukkuja, patsaita ja kasveja.

KALUSTEITA, voit käyttää puutarhakalusteita myös sisätiloissa.

Pöytäryhmiä

  

Penkkejä

      

Upea, retro Fanni K sarja

    

 

 • Saat kätevästi tilat oleskeluun ja ruokailuun ulos puutarhaan yhdistämällä puiset piharitilät, puutarhakatoksen ja kalusteet; pöydän, penkin ja tuolit.
 • Terassilämmittimillä saat jatkoaikaa miellyttävän lämpöiseen ulkona oleiluun sekä keväällä että syksyllä.

Katoksia, silta: 

Katokset voit sisustaa pöytäryhmällä ja ruukuilla kasveineen.  Myös kukka-amppelit on helppo laittaa riippumaan katoksen yläosaan.

Kauniin koristesillan voit laittaa kulkemaan ojan tai pienen puron yli.  Sillan pituus on 163 cm ja leveys 90 cm, kestää 100 kg.

 

RUUKUT

      

       

 • Ruukuissa ja alustoissa löytyy nyt: Elholta ihania kierrätysmuovista tehtyjä uutuus ruukkuja.
  Ja mullistavaa: irrallinen, erilliseen ruukkuun laitettava altakastelu -sisus, jonka voi laittaa mihin vaan sopivan kokoiseen ruukkuun.
  Alustojakin on eri väreillä, koot alkaen 9 cm jopa 50 cm:iin, joten kokoja löytyy. Myös pyörillä varustettuja, helpottaa ison ruukun siirtelyä.
 • Yhdistele rohkeasti erivärisiä ja -kokoisia ruukkuja sekä istuta niihin kausikasveja; aloita huhtikuun lopulla orvokeilla, jatka kesäkukilla, syyskesällä krysanteemeilla ja syksyllä syyskasveilla. Yhdistele myös kasveja rohkeasti, saat huikeita istutuksia koristamaan puutarhaa.

 

PIHAKORISTEET JA SISUSTUSTUOTTEET

  

 • Tykkäätkö eläinpatsaista? Kissa, koira, kettu, jänis, siili, lehmä, pöllö, hevonen, hirvi, kukko, karhu.... kaikkea löytyy, isoa ja pientä.

 

 • Pirteitä tonttuja, tyttöjä ja poikia on piipahtanut putiikkiin, haluavat lähteä kenties sinun mukaasi uuteen kotiin.
 • Suikulähteillä ja isommilla altailla saat mukavaa veden liplatusta puutarhaan, jo pelkkä koristeellinen lintujen juottoallas luo kivan vesiaiheen.  Istutusten keskelle voit laittaa isomman vesialtaan, kasvillisuuden ja suihkulähdepumpun kera siitä tulee pihan katseen vangitsija.

 

 • Jos etsit kukkapöytää tai hyllykköä, koristeita seinälle tai silkkikukkia, käyhän tarkistamassa putiikissa, mitä kaikkea sitä löytyykään...

VIIMEINEN SILAUS ISTUTUKSILLE

 • Istutukset viimeistellään koristeellisilla kukkatuella tai -tikuilla sekä laittamalla istutusten kaveriksi esim. metallikoreja ja -häkkejä sekä lyhtyjä jopa ympärivuotiseen käyttöön.
 • Eriväriset koristekivet ja katteet antavat istutetuille kasveille sen viimeisen pisteen ii:n päälle. Samalla katteet pitävät rikkakasveja loitolla ja estävät kosteutta haihtumasta maasta.

[Sivun yläosaan]